Robot
Складчик
- #1
[Pastry.pro] Рождественские десерты и шоколадное украшение [Нина Тарасова, Андрей Канакин]
- Ссылка на картинку
Онлайн живой класс "Рождественские десерты и шоколадное украшение"
Course description:
We would like to present you a master-class that has never been seen before and which we are proud to present in our Pastry school-laboratory PASTRY.PRO: Аour-day course оf two chefs - Nina Tarasova (International Pastry Chef) and Andrey Kanakin (Gold Winner in selection in Russia World Chocolate Masters) - "Christmas desserts and chocolate decoration"!
In these four days:
- You will plunge into a Christmas fairy tale full of incredible desserts with flavors of mulled wine, spices, citrus and delicious liqueurs;
- Get deep theoretical and practical knowledge, starting from the basics of creating desserts and ending with modern technologies in the world of confectionery art;
- Discover the world of chocolate - you will learn how to create a unique composition, with the technique of sculpting and working with this beautiful product. There will be a lot of deep theory and assembly of the composition from the very beginning to the end.
In these four days, we have invested a large program on modern cakes and pastries, as well as the course "Chocolatier".
Course description:
We would like to present you a master-class that has never been seen before and which we are proud to present in our Pastry school-laboratory PASTRY.PRO: Аour-day course оf two chefs - Nina Tarasova (International Pastry Chef) and Andrey Kanakin (Gold Winner in selection in Russia World Chocolate Masters) - "Christmas desserts and chocolate decoration"!
In these four days:
- You will plunge into a Christmas fairy tale full of incredible desserts with flavors of mulled wine, spices, citrus and delicious liqueurs;
- Get deep theoretical and practical knowledge, starting from the basics of creating desserts and ending with modern technologies in the world of confectionery art;
- Discover the world of chocolate - you will learn how to create a unique composition, with the technique of sculpting and working with this beautiful product. There will be a lot of deep theory and assembly of the composition from the very beginning to the end.
In these four days, we have invested a large program on modern cakes and pastries, as well as the course "Chocolatier".
Спойлер: Описание курса:
Представляем вам мастер-класс, которого раньше никто не видел и который мы с гордостью представляем в нашей Кондитерской школе-лаборатории PASTRY.PRO: Дневной курс двух шеф-поваров - Нины Тарасовой (International Conastry Chef) и Андрея Канакинa (Золотой Победитель отбора в России World Chocolate Masters) - «Рождественские десерты и шоколадное украшение»!
За эти четыре дня:
- Вы окунетесь в рождественскую сказку, полную невероятных десертов с ароматами глинтвейна, специй, цитрусовых и вкуснейших ликеров;
- получитe глубокие теоретические и практические знания, начиная от основ создания десертов и заканчивая современными технологиями в мире кондитерского искусства;
- Откроeте для себя мир шоколада - вы узнаете, как создать уникальную композицию, используя технику лепки и работы с этим прекрасным продуктом. Будет много глубокой теории и сборки композиции от начала до конца.
За эти четыре дня мы вложили большую программу в современные торты и выпечку, а также курс «Шоколатье».
Зарегистрируйтесь
, чтобы посмотреть скрытый авторский контент.